(Eko Blato)

Obavijest o promjeni načina naplate parkiranja

Obaviještavamo građane da dolazi do promjene u sustavu naplate parkiranja kojima upravlja tvtka EKO d.o.o.

Od 18. srpnja građani su u mogućnosti kupiti karte za parkiranje na sljedeći način:

Pod 1. Preko parkirnih automata koji su postavljeni na samom parkiralištu u 31. i 33. Ulici. Potvrdu uplate s automata potrebno je ostaviti ispod vjetrobranskog stakla da je vidljiva kontrolorima iz vani.

Pod 2. Preko sms poruke. Na način da se  registarska oznaka automobila napiše u poruci i pošalje na broj 70 88 92. Uz napomenu da se registraska oznaka automobila u poruci piše velikim slovima bez razmaka i specijalnih znakova.  Kao potvrda uplate parkiranja, na mobitel s kojeg ste poslali poruku stići će povratni sms s podacima o plaćenom parkiranju. Ukoliko potvrda ne stigne u kratkom roku (nekoliko minuta), smatrajte da uplata parkiranja nije uspjela i Vaš račun neće biti terećen. Slanjem dodatne poruke za vrijeme trajanja prethodno plaćenog parkiranja, parkiranje se produžuje za dodatni sat.

Pod 3. Uskoro će biti omogućeno kupovanje karata preko kioska Tiska, o čemu će građani biti pravovremeno obaviješteni.

Pod 4. Mjesečne karte kao i sezonske te mjesesečne povlaštene karte građani će ubuduće moći kupiti isključivo u uredu EKO-a radnim danom od 7.30 do 14.30.  uz predočenje podataka registarskih oznaka vozila i podataka o vlasniku vozila.

Detaljne upute o načinu i mogućnostima plaćanja nalazit će se u sklopu parkirnih automata, kao i djelatnika naplate parkiranja koji će biti na usluzi građanima.

MOGUĆNOST KUPNJE PARKIRALIŠNE KARTE – EKO d.o.o.

Vrsta karte

Cijena 

Automat 

Sms 

Tisak kiosk

EKO -ured

 

1 sat

7,00  kn

x

x

x

   

Dnevna

70,00 kn

 

x #

x

x

 

Mjesečna

300,00 kn

     

x

 

Povlaštene

Mjesečna 

180,00 kn

     

x

 

Sezonska 

250,00 kn

     

x

 

# Za korisnike A1, TELE 2 i T-MOBILE mreže. (korisnici A1mreže nisu u mogućnosti kupiti dnevnu kartu preko sms-a).

Cijene uključuju PDV

NAPOMENA:

Područje naplate parkiranja obuhvaća:

Područje 31. i 33. Ulice (od Zlinja do križanja s 85. Ulicom, kolnik 33. Ulice, područje između Domu zdravlja i Doma umirovljenika, te područje do zgrade Vodovoda d.o.o. Blato), područje 1. Ulice ispred zgrade Osnovne i Srednje škole (od križanja 1. i 32. ulice prema istoku).